Ποιοί είμαστε

IMG_1020Η Sianti Art Project είναι εταιρεία συμβούλων Τέχνης, η οποία δημιουργήθηκε το 2015, έπειτα από πολυετή εμπειρία στο χώρο. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες βασισμένοι στην πολυεπίπεδη γνώση μας και αντίληψη για την Τέχνη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους συλλέκτες μοναδικούς τρόπους να οργανώσουν, να καταγράψουν ή να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους, με ενδελεχή και αποτελεσματικό τρόπο, δημιουργώντας συλλογές με σταθερή αισθητική και επενδυτική αξία. Προτείνουμε λύσεις για την συνεργασία μας με τους κατάλληλους επαγγελματίες, με τους οποίους διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την προβολή και την προώθηση εικαστικών καλλιτεχνών με έργο το οποίο χαρακτηρίζεται από σύγχρονο πνεύμα και πολλαπλότητα στα μέσα έκφρασης. Πλαισιώνουμε τους καλλιτέχνες με δυνατότητες και επιλογές πέρα από τις καθιερωμένες.

Στην Sianti Art Project μένουμε πιστοί στο όραμα μας για την Τέχνη με προσωπική προσέγγιση, ιδιαίτερη οπτική και επαγγελματισμό στην υπηρεσία των φιλοτέχνων και των καλλιτεχνών για περισσότερο από τριάντα χρόνια.